Συμμετοχή στα μπαλέτα της Μόσχας 

Οκτώβριος 2019 : Eπιλεγμένες μαθήτριες της Σχολής μας  από 11-13 ετών  συμμετείχαν χορευτικά στην παράσταση <<Λίμνη των κύκνων>> μαζί με τους επαγγελματίες χορευτές από μπαλέτα της Μόσχας στο δημοτικό θέατρο.

Οκτώβριος 2018 : Συμμετοχή μαθητριών  της Σχολής μας από 9-11 ετών  στην παράσταση <<Σταχτοπούτα>> μαζί με τους επαγγελματίες χορευτές από μπαλέτα της Μόσχας στο δημοτικό θέατρο Πειραιά στις 19 και 20 Οκτωβρίου.

Ιούλιος 2017 : Συμμετοχή των μαθητριών μας στην παράσταση <<Ωραία Κοιμωμένη>> των Moscow Ballet Theater,στο ανοιχτό θέατρο Δ.Κιντής στην Ηλιούπολη. Οι μαθήτριές μας,χόρεψαν μαζί με τους επαγγελματίες Ρώσσους χορευτές.

Δεκέμβριος  2016 : Επιλεγμένες μαθήτριες της Σχολής μας συμμετείχαν στην παράσταση <<Καρυοθραύστης>> όπου δόθηκε από τα μπαλέτα της Μόσχας  στο δημοτικό θέατρο Πειραιά.

Συμμετοχή σε παιδικές θεατρικές παραστάσεις

Με τη συνεργασία της εταιρείας θεατρικών παραγωγών ¨Η σοφή Κουκουβάγια” μαθήτριες της Σχολής μας συμμετέχουν χορευτικά σε παιδικές θεατρικές παραστάσεις στο θέατρο Ακροπόλ,όπως ¨Αλεπού Αισωπού ¨ τον Νοέμβριο 2017 με πρωταγωνιστή τον Κώστα Φλωκατούλα ,”΄Ενα παιδί μετράει τ’αστρα” τον Νοέμβριο 2018,με τον Θανάση Βισκαδουράκη,”Είμουν παιδί το “21” τον Νοέμβριο 2019 με τον Γιώργο Γιαννόπουλο.

Gala χορού

Επίσης η Σχολή μας συμμετέχει σε gala χορού με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.Τον Ιούλιο 2016 η Σχολής μας συμμετείχε στο International Youth Gala στο θέατρο <<Ακροπόλ>>  με σκοπό την ενίσχυση  μη κερδοσκοπικού οργανισμού.Επίσης,μαθήτριές μας  συμμετέχουν σε τηλεοπτικές εκπομπές και σε εορταστικά προγράμματα σταθμών ,όπως Alpha κ.α.