Άντζελα Ρήγα

Γεννημένη στην Αθήνα ,ξεκινά σπουδές κλασικού μπαλέτου στη σχολή χορού Ραλλού Μάνου. Μαθητεύοντας κοντά σε διαφορετικούς χορευτές και δασκάλους του εξωτερικού ακολουθεί το σύστημα της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου (R.A.D.) και καταφέρνει να φτάσει στο ανώτατο επίπεδο ως χορεύτρια, Advance II.

Θέλοντας να συνεχίσει τις σπουδές της στο χορό εντάσσεται στο επαγγελματικό τμήμα καθηγητών χορού και αποκτά τα πτυχία Teaching Certificate και Teaching Diploma R.A.D.καθώς και Associate Diploma και Licentiate I.S.T.D. Αναζητώντας διαφορετικές μορφές έκφρασης παρακολουθεί μαθήματα μοντέρνου χορού και κατόπιν εξετάσεων αποκτά τα πτυχία Associate Certificate ,Associate Diploma,Licentiate I.S.TD. και στο μοντέρνο χορό.

Επίσης παρακολουθεί σεμινάρια σύγχρονου χορού contemporary-contact,fanky jazz και pilates σε Λονδίνο,Ιταλία, Βιέννη και Σκωτία.

Συνεργάζεται με σχολές χορού, παιδικούς σταθμούς, και ιδιωτικά εκπαιδευτήρια όπως Εκπαιδευτήρια Γείτονα, Εκπαιδευτήρια Δούκα, Σχολή Χορού Ντιάνα Θεοδωρίδου, Νηπιαγωγείο Ντόναλντ κ.α.

Από το 1992 έως και το 2008 συνεργάστηκε με το Κολλέγιο Αθηνών ως καθηγήτρια μπαλέτου και χορογράφος.

Ύστερα από πολυετή πείρα, τον Σεπτέμβριο του 2000, ιδρύει τη δική της Σχολή Μπαλέτου με σκοπό να συνεχίσει την δημιουργική της προσφορά στη καλλιτεχνική εκπαίδευση μέσα από τα όνειρα και τις φιλοδοξίες των μαθητών της.